صرافی بایننس در سال 2017 توسط چانگ پنگ ژائو در کشور چین تاسیس شد. (البته دفتر مرکزی آن هم اکنون در این کشور نمی باشد.) این صرافی از نظر حجم و ارزش معاملات بالاترین رتبه را بین تمام صرافی های موجود دارد و بنابراین می توان آنرا محبوب ترین صرافی ارزهای دیجیتال در سراسر جهان دانست. این صرافی دارای رمزارز بومی خود به نام بایننس کوین می باشد که استفاده های مختلفی در پلتفرم صرافی دارد و همینطور این رمزارز هم اکنون از نظر ارزش بازار در بین ده ارز دیجیتال برتر قرار دارد. در این مقاله قصد داریم کلیاتی را درباره کار با صرافی بایننس توضیح داده و روش کار با آن را نیز برای شما تشریح کنیم.
صرافی بایننس چیست؟
قبل از اینکه به معرفی صرافی بایننس بپردازیم باید این نکته مهم را در نظر داشته باشید که فرآیند احراز هویت در این صرافی اجباری شده و برای برخی از کشورهای تحت تحریم از جمله ایران، معامله گران و تریدرهای ایرانی نمی توانند فرآیند احراز هویت را انجام دهند. بنابراین بهتر است برای جلوگیری از مسدود شدن حسابتان در این صرافی از جایگزین های دیگری استفاده کنید.
بایننس بزرگترین صرافی آنلاین است که در آن کاربران می توانند ارزهای دیجیتال را معامله کنند. این صرافی ارز دیجیتال از رایج ترین ارزهای رمزنگاری شده پشتیبانی می کند. بایننس یک کیف پول ارز دیجیتال برای معامله گران فراهم می کند تا وجوه الکترونیکی خود را ذخیره کنند. این صرافی همچنین دارای خدمات پشتیبانی برای کاربران برای کسب سود یا تراکنش با استفاده از ارزهای دیجیتال است.
صرافی بایننس که عمدتاً برای تجارت کریپتو به کریپتو شناخته شده است (تجارت بین دو جفت ارز رمزنگاری شده) دارای هزینه تراکنش مناسبی برای مبادلات ارزهای دیجیتال است. نقدینگی بالایی دارد و به کاربرانی که با توکنهای ارز دیجیتال BNB پرداخت میکنند، تخفیفهایی ارائه میدهد.
بایننس با استانداردهای بالای ایمنی و امنیت و معماری چند لایه و چند خوشه ای، توان پردازشی بالایی را با ظرفیت پردازش حدود 1.4 میلیون سفارش در ثانیه ارائه میکند. از تجارت بیش از 600 سکه، از جمله بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و توکن های BNB بومی خود پشتیبانی می کند.
برای آشنایی با روش های رفع مسدودی حساب بایننس روی لینک کلیک کنید.
ویژگی ها و مزایای صرافی بایننس
- بالاترین حجم معاملات و در نتیجه بهترین نقدشوندگی
- محیطی کاربر پسند و آسان برای استفاده
- دارای اپلیکیشن تلفن همراه با پشتیبانی از اکثر امکانات سایت
- پشتیبانی از هزاران ارز دیجیتال و امکان معامله نسبت به تعداد زیادی ارز دیجیتال مانند تتر، بیت کوین و اتریوم
- کارمزدهای کم
- مجهز به سیستم احراز هویت دو عاملی
- تیم امنیتی قوی برای مقابله با خطرات هک شدن
معایب صرافی بایننس
- اجباری بودن مراحل احراز هویت و در نتیجه عدم سرویس دهی به کاربران ایرانی
- عدم ارائه خدمات در برخی کشورها مانند چین و محدود کردن خدمات در برخی کشورهای اروپایی
ارز دیجیتال بایننس کوین
بایننس کوین با نماد معاملاتی BNB ارز دیجیتال بومی صرافی بایننس است که در جولای 2017 توسط این صرافی معرفی شد. هر ساله تعدادی از واحدهای این رمزارز در فرآیندی به نام توکن سوزی توسط صرافی از بین می رود. این امر به نوعی باعث افزایش قیمت واحدهای باقی مانده میشود. بایننس کوین در ابتدا بر روی شبکه ی ERC20 اتریوم اجرا می شد اما بعد از ساخته شدن بلاک چین های زنجیره بایننس و زنجیره هوشمند بایننس، به ارز دیجیتال بومی این شبکه ها مبدل شد.
از بایننس کوین برای پرداخت انواع هزینه هایی که کاربر ممکن است برای کار با صرافی بایننس نیاز داشته باشد، استفاده می شود. به عنوان مثال هنگام معامله ی ارزهای دیجیتال در همه ی صرافی ها، درصد کوچکی از حجم معامله به عنوان کارمزد هم از طرف فروشنده و هم خریدار توسط صرافی کسر می شود. با نگهداری مقداری BNB در حساب صرافی بایننس خود، می توانید تعیین کنید که کارمزدهای معاملاتی شما با این رمزارز پرداخت شود. در این صورت کارمزد پرداختی شما شامل تخفیف نیز می شود چرا که در صورت عدم استفاده از این ویژگی، کارمزدهای معاملاتی در بایننس برابر 0.1 درصد است اما در صورت استفاده از BNB برای پرداخت کارمزدها این مقدار به 0.075 درصد کاهش می یابد.
همینطور برای انجام تراکنش روی بلاک چین های زنجیره بایننس و زنجیره هوشمند بایننس، در بسیاری از پلتفرم ها، کارمزدهای تراکنش با ارز دیجیتال BNB پرداخت می شود. به عنوان مثال در بعضی از کیف پول ها شما ممکن است بخواهید مقداری تتر را از کیف پولتان روی پلتفرم بایننس اسمارت چین جابجا کنید اما هزینه این انتقال در قالب BNB از دارایی کیف پول شما کسر می شود و در صورت نداشتن BNB در کیف پول خود ممکن است قادر به انجام تراکنش نباشید.
نحوه ثبت نام در صرافی بایننس
نکته مهم پیش از ثبت نام: برای شروع کار با صرافی بایننس، باید در ابتدا یک مدرک شناسایی غیر ایرانی برای خود تهیه کنید چرا که صرافی بایننس به کاربران ایرانی خدمات ارائه نمی دهد و از آنجا که اخیرا احراز هویت بایننس نیز برای تمامی کاربران صرافی اجباری شده است، کاربران ایرانی تنها در صورتی می توانند از خدمات صرافی استفاده کنند که دارای مدارک شناسایی از کشورهایی باشند که بایننس با آنها مشکلی ندارد. هم چنین باید توجه داشته باشید که با آی پی کشوری که احراز هویت خود را با مدارک شناسایی آن انجام داده اید، به سایت صرافی متصل شوید. به عنوان مثال اگر با مدارک شناسایی کشور برزیل ثبت نام می کنید، باید با استفاده از VPN یا VPS آی پی خود را نیز به کشور برزیل تغییر دهید.
در صورتیکه شرایط فوق را دارا می باشید، می توانیم مراحل ثبت نام را شروع کنیم.
برای شروع به سایت صرافی بایننس مراجعه کرده و در بالای صفحه سمت راست، Register را انتخاب نمایید. در صفحه بعدی، از شما خواسته می شود که ایمیل و پسورد خود را وارد نمایید. این اطلاعات در هر بار لاگین به حسابتان از شما خواسته می شود.
سپس برای اثبات اینکه ربات نیستید، از شما خواسته می شود که معمای امنیتی را حل کنید. بدین منظور باید با نشانگر موس، تکه ی پازل را به جای اصلی خود برگردانید.
در مرحله ی بعد، یک ایمیل تایید به آدرسی که ثبت کرده اید فرستاده می شود که باید کد تایید موجود در این ایمیل را در جای مربوطه بنویسید. در این مرحله شما وارد حساب کاربری خود می شوید که با انتخاب گزینه ی Dashboard، صفحه ای مطابق شکل زیر برایتان ظاهر می شود.
نکته مهم: همانطور که پیش تر نیز ذکر شد، صرافی بایننس اخیرا احراز هویت را برای تمامی کاربران خود اجباری کرده است و همانطور که در شکل فوق نیز مشاهده می کنید، این پیغام در بالای صفحه نیز ظاهر شده است. بنابراین مرحله ی بعدی ثبت نام، طی کردن مراحل احراز هویت است.
برای احراز هویت به دو طریق می توان اقدام کرد. درواقع بعد از طی کردن مراحل احراز هویت، باید یک لایه امنیتی اضافی به حساب خود اضافه کنید. برای این کار دو گزینه ی استفاده از پیامک و یا اپلیکیشن Google Authenticator وجود دارد. به این صورت که برای هربار لاگین به حسابتان و یا برخی کارهای دیگر در داخل پلتفرم صرافی، باید کدی را که از طریق پیامک برایتان ارسال می شود و یا توسط اپلیکیشن ساخته می شود، در قسمت مربوطه وارد نمایید. اکثر کاربران استفاده از اپلیکیشن گوگل را برای کار با صرافی بایننس یا سایر صرافی ها ترجیح می دهند. برای فعال سازی، مطابق شکل زیر گزینه ی Security را انتخاب نمایید.
سپس در صفحه ظاهر شده، رو به روی Google Authenticator، گزینه ی Enable را انتخاب کنید. در صفحه ی بعد از شما خواسته می شود که اپلیکیشن Google Authenticator را در تلفن همراه خود نصب کنید که بعد از انجام این کار می توانید روی گزینه Next کلیک کنید.
در این مرحله اپلیکیشن را در تلفن همراه خود باز کرده و علامت "+" را در گوشه ی سمت راست انتخاب کرده و گزینه ی اسکن بارکد را انتخاب نمایید. سپس در داخل سایت، کد QR نمایش داده شده را اسکن کنید و حتما کلید خصوصی نمایش داده شده در مرحله ی بعد را در جایی یادداشت نمایید. اگر برنامه Google Authenticator از تلفن همراه شما حذف شود، دیگر نمی توانید به حساب بایننس خود متصل شوید مگر اینکه این کلید را در جایی ذخیره کرده باشید و برای اتصال مجدد حسابتان به Google Authenticator از آن استفاده کنید.
در مرحله بعدی، دو کد از شما خواسته می شود. یک کد که توسط اپلیکیشن برای شما ساخته می شود و کد دیگر که از طریق ایمیل و با زدن دکمه ی Get code در صفحه ی نشان داده شده در سایت، به ایمیلتان ارسال می گردد. هر دو کد را در جاهای مربوطه وارد نموده و فعالسازی احراز هویت دو عاملی را به اتمام برسانید.
در ادامه ی آموزش کار با صرافی بایننس، به نحوه ی واریز و برداشت ارزهای دیجیتال در این صرافی خواهیم پرداخت.
بنابراین برای تایید هویت دو عاملی در صرافی بایننس هرگز از شماره موبایل ایران استفاده نکنید.
آموزش ورود به حساب و واریز و برداشت ارزهای دیجیتال در صرافی بایننس
برای ورود مجدد به حساب کاربریتان، در صفحه اصلی سایت بایننس، روی Login کلیک کرده و با وارد کردن ایمیل و رمز عبور خود و حل کردن معمای امنیتی و نوشتن کد اپلیکیشن گوگل، مجدد وارد حساب کاربری خود خواهید شد.
در صفحه داشبورد، با نگه داشتن نشانگر موس روی Wallet و با انتخاب گزینه Fiat and Spot وارد صفحه کیف پول اسپات خود می شوید.
برای واریز ارزهای دیجیتال به حساب خود، باید نام ارزی را که قصد انتقال آن را به حساب صرافیتان دارید، جست و جو کنید. به عنوان مثال با تایپ USDT و انتخاب گزینه ی Deposit (واریز) که در مقابل آن نوشته شده است، می توانید آدرس کیف پول تتر حساب بایننس خود را دریافت کنید. به این منظور لازم است تا شبکه ی مورد نظر خود را نیز انتخاب نمایید؛ به عنوان مثال شبکه ی ترون. برای واریز تتر در شبکه ترون می توانید یا آدرس کیف پول ظاهر شده را کپی کنید و یا کد QR آنرا اسکن نمایید. توجه داشته باشید که فقط مجاز به ارسال تتر و فقط روی شبکه ترون، به این آدرس هستید.
برای برداشت ارزهای دیجیتال نیز در همان صفحه ی کیف پول Fiat and Spot می توانید با انتخاب گزینه Withdraw (برداشت) رو به روی هر ارز دیجیتال وارد صفحه برداشت شوید. در این صفحه آدرس کیف پول مقصد و شبکه مورد نظر و مقدار برداشت را باید وارد نمایید.
در نهایت روی گزینه برداشت کلیک نمایید. سپس صفحه ای به نمایش در می آید که جزئیات تراکنش شما را مجددا نمایش می دهد. اگر از صحت اطلاعات وارد شده اطمینان دارید، روی ادامه کلیک کنید. در مرحله بعد صفحه ای مطابق شکل زیر به نمایش در می آید. با انتخاب گزینه Get code یک کد تایید به ایمیلتان ارسال می شود. با وارد کردن آن و کد ساخته شده توسط اپلیکیشن گوگل در جاهای مخصوص خود و در نهایت کلیک روی Submit برداشت شما انجام خواهد شد.
آموزش تصویری خرید و فروش در صرافی بایننس
کار با صرافی بایننس را با آموزش خرید و فروش در پلتفرم این صرافی پی می گیریم. برای ورود به صفحه ترید، در سمت چپ و بالای صفحه حساب کاربرتان، با کلیک روی گزینه Trade، انواع آپشن های ترید برای شما به نمایش در می آید. در این بخش ما ترید کلاسیک را آموزش خواهیم داد. با کلیک روی گزینه Classic، وارد صفحه ترید خواهید شد. در سمت چپ صفحه، دفتر سفارشات ثبت شده را مشاهده خواهید کرد و در سمت راست پایین، فهرست معاملات اخیر نمایش داده می شود. در سمت چپ و بالا نیز باید جفت ارز معاملاتی خود را انتخاب نمایید. به عنوان مثال جفت ارز BNB/USDT.
برای انجام معامله به بخش پایین نمودار مراجعه می کنیم. در اینجا انواع مختلف سفارش گذاری وجود دارد که آنها را توضیح می دهیم.
سفارش خرید لیمیت
در قسمت خرید، تب Limit را انتخاب کرده و قیمت و تعداد مورد نظر را وارد نمایید. سپس روی گزینه خرید کلیک کنید. سفارش شما در فهرست سفارش ها ثبت می شود و زمانیکه فروشنده ای قیمت خرید شما را وارد کند، سفارش خرید شما انجام می شود. برای فروش هم، مراحل کاری مشابه خواهد بود.
سفارش خرید Market
اگر در قسمت خرید، تب Market را انتخاب نمایید، شما تنها باید حجم معامله ی خود را مشخص کنید و به محض انتخاب گزینه خرید، سفارش شما با اولین قیمت موجود انجام می شود. برای سفارش فروش نیز مراحل مشابه است.
سفارش Stop-Limit
در این قسمت شما باید سه گزینه را پر نمایید. در قسمت Limit و Amount باید قیمت و مقدار خرید را وارد نمایید اما سفارش شما تحت شرایطی در فهرست سفارش ها قرار می گیرد و آن، قیمتی می باشد که در بخش Stop وارد می کنید. به محض اینکه در صرافی، معامله ای با قیمت موجود در بخش Stop انجام شود، آن وقت سفارش شما در فهرست سفارشات قرار می گیرد.
معامله ی OCO نیز مشابه است و یک امکان دیگر نیز به معامله اضافه می کند. فرض کنید شما ارز بایننس کوین را با قیمت 400 دلار قبلا خریداری کرده اید. به عنوان مثال تارگت شما 450 دلار و حد ضرر شما 380 دلار می باشد. با سفارش OCO می توانید هر دو قیمت تارگت و حد ضرر را وارد کنید. به این صورت که در قسمت اول مقدار 450 دلار را به عنوان تارگت وارد می کنید. در قسمت دوم به عنوان مثال مقدار 382 و در قسمت سوم مقدار 380 را به عنوان حد ضرر وارد می کنید؛ یعنی هر گاه قیمت به محدوده 382 دلار افت کرد، یک سفارش فروش در قیمت 380 دلار برای شما باز می شود.
در بخش چهارم نیز حجم مورد نظر خود را برای انجام معامله وارد کنید.
معاملات مارجین بایننس
در معاملات مارجین بایننس، شما می توانید مقداری از یک ارز دیجیتال را بسته به موجودی حسابتان، از صرافی قرض بگیرید و در نتیجه قدرت خرید خود را بیشتر کنید. به عنوان مثال فرض کنید شما 20 تتر دارید و 40 تتر دیگر نیز از صرافی قرض می گیرید و کل این 60 تتر را وارد یک معامله می کنید. اگر معامله شما با سود همراه شود، تمام سود متعلق به خودتان است و پس از بستن معامله تنها مقدار قرض گرفته شده و مقدار ناچیزی کارمزد به صرافی پرداخت خواهید کرد. در مورد زیان نیز، کل زیان از دارایی اصلی شما کسر می شود و شما در هر صورت باید پول صرافی را به طور کامل برگردانید.
نکته: اگر زیان شما به اندازه مقدار دارایی اصلیتان شود، صرافی خود به خود معامله شما را می بندد و پول خود را بر می دارد و در نتیجه کل دارایی شما که وارد آن معامله کرده اید، از بین می رود. به چنین شرایطی لیکویید شدن می گویند. برای نمونه، در مثال اخیر، کل حجم معامله شما 60 تتر است و اگر زیان شما در معامله به 20 تتر که اندازه دارایی اصلیتان است، برسد، صرافی معامله شما را می بندد و 40 تتر خود را پس می گیرد و 20 تتر شما برای همیشه از بین می رود.
تفاوت ضریب اهرم کراس و ایزوله در معاملات مارجین
برای ترید در قسمت مارجین بایننس، دو نوع انتخاب پیش روی شماست. یا می توانید از ضریب اهرم کراس استفاده کنید و یا ضریب اهرم ایزوله. هنگام استفاده از ضریب اهرم کراس، علاوه بر حجمی که برای یک معامله خاص در نظر گرفته اید، باقی سرمایه شما در حساب مارجینتان نیز می تواند متوجه ریسک باشد. مثلا فرض کنید 1000 دلار در حساب مارجین کراس خود داشته باشید و با 100 دلار آن وارد یک معامله مارجین می شوید (یعنی علاوه بر 100 دلار خودتان، مقداری نیز از صرافی قرض می گیرید). پس از مدتی معامله شما وارد ضرر شده و به عدد لیکویید نزدیک می شود.
در این حالت 900 دلار موجود در حساب مارجینتان به عنوان پشتوانه لیکویید عمل کرده و لیکویید شدن شما را به تاخیر می اندازد. یعنی عدد لیکویید در معاملات خرید، روند نزولی و در معاملات فروش، روند صعودی به خود می گیرد. یعنی برای به تعویق انداختن عدد لیکویید از دارایی باقی مانده موجود در حساب مارجین شما استفاده شده و ممکن است علاوه بر آن 100 دلاری که وارد معامله کرده اید، باقی دارایی شما در حساب مارجین نیز لیکویید شود!
اما در حالت ایزوله، تنها دارایی که وارد معامله کرده اید متوجه ریسک است و باقی داراییتان دست نخورده باقی می ماند. مثلا در مثال گفته شده در پاراگراف قبل، دیگر لیکویید شدن شما به تعویق نمی افتد و در عوض تنها برای همان 100 دلاری که وارد معامله کرده اید، خطر لیکویید شدن وجود دارد.
نحوه انجام معاملات مارجین در صرافی بایننس
اکنون که با مفهوم معاملات مارجین و ضرایب اهرم کراس و ایزوله آشنا شدید، می توانید نحوه انجام این نوع معاملات را آغاز نمایید. در ابتدا در بالای حساب کاربری خود و در قسمت Wallet وارد بخش Margin شوید تا دارایی حساب مارجین خود را مشاهده کنید. در بالای صفحه می توانید نوع حساب مارجین را بین ایزوله و کراس انتخاب کنید. در قسمت کراس، تمام ارزها یکجا نمایش داده می شوند اما در قسمت ایزوله، هر جفت ارز بخش مخصوص به خود را دارد.
ادامه آموزش را با یک مثال توضیح می دهیم و مثال ما ترید بیت کوین نسبت به تتر خواهد بود.
برای ترید با ضریب اهرم کراس، مقابل ارز تتر گزینه ی Transfer را انتخاب می کنیم تا تترهای خود را از کیف پول اسپات خود به بخش کراس مارجین منتقل کنیم. مقدار مورد نظر را وارد کرده و تایید می کنیم. اگر بعد از ترید قصد داشته باشیم تا دارایی خود را به حساب اسپات بازگردانیم نیز از همین مسیر اقدام می کنیم و تنها جای مبدا و مقصد را عوض می کنیم.
بعد از انتقال مقدار مورد نظر تتر، برای قرض گرفتن مقدار بیشتر تتر از صرافی گزینه ی Borrow را مقابل ارز دیجیتال تتر انتخاب می کنیم. در صفحه ظاهر شده ماکزیمم مقداری که میتوانیم قرض بگیریم، نشان داده شده است. مقدار مورد نظرمان را وارد کرده و تایید را انجام می دهیم. به عنوان مثال فرض کنید 50 تتر دارایی خودمان در کراس مارجین باشد و 100 تتر نیز از صرافی قرض گرفته ایم. اکنون به صفحه ی ترید کلاسیک بازمیگردیم و جفت ارز BTCUSDT را انتخاب می کنیم و در زیر نمودار گزینه ی Margin را انتخاب می کنیم. در حالت پیش فرض صفحه معاملاتی کراس مارجین ظاهر می شود و حداکثر اهرم مورد استفاده نیز نوشته شده است. باقی مراحل مانند خرید در حالت اسپات می باشد و با وارد کردن مقادیر مربوطه خرید خود را در حالت کراس مارجین انجام می دهیم.
حال فرض کنید که پس از مدتی می خواهیم معامله ی خود را ببندیم و قرض صرافی را پس بدهیم. در بالای بخش فروش که سمت راست تصویر فوق است، گزینه ی Repay را انتخاب کرده و دیگر مقادیر مربوطه را وارد می کنیم. با انتخاب گزینه ی Repay، پس از انجام معامله ی فروش و واریز تترها به حساب کراس مارجین ما، قرض صرافی به طور اتوماتیک پرداخت می شود و باقی مانده متعلق به خودمان خواهد بود. اما همانطور که گفته شد، اگر معامله شما در کراس مارجین با ضرر همراه شود و به عدد لیکویید برسد، در صورتی که مقداری تتر در حسابتان موجود باشد، از آن تتر ها به عنوان پشتوانه استفاده شده و لیکویید شدن شما تا زمانیکه همه ی تترهای حسابتان استفاده شود، به تاخیر می افتد و اگر قیمت همچنان برخلاف جهت ترید شما حرکت کند، تمام حساب مارجین شما لیکویید خواهد شد.
برای معامله در حالت ایزوله نیز در بخش Wallet و حساب مارجین، از بالای صفحه حالت Isolated را انتخاب می کنیم. در این حالت هر جفت ارز حساب مخصوص خود را دارد و باید با جست و جوی جفت مورد نظر خود، عملیات انتقال از اسپات به مارجین و قرض گرفتن از صرافی را برای هر جفت ارز به طور جداگانه انجام دهیم.
همینطور در صفحه ترید نیز بعد از انتخاب حالت مارجین، باید نوع ترید را به حالت Isolated تغییر دهیم. حداکثر ضریب اهرم مورد استفاده در حالت کراس و ایزوله نیز با یکدیگر فرق می کند. باقی مراحل مانند حالت کراس است با این تفاوت که تنها مقداری که وارد معامله کرده اید، متوجه ریسک لیکویید شدن خواهد بود.
معاملات فیوچرز بایننس
در این بخش آموزش کار با صرافی بایننس، می خواهیم نحوه انجام معاملات فیوچرز را در این صرافی توضیح دهیم. در معاملات فیوچرز بایننس، شما می توانید با استفاده از اهرم، دارایی خود را چند برابر کرده و با آن به ترید بپردازید و از این نظر شبیه ترید مارجین می باشد اما تفاوت هایی نیز وجود که بیان آنها از حوصله ی این بحث خارج است. دقت داشته باشید که در معامات فیوچرز امکان چند برابر شدن سود و زیان شما وجود دارد. در صورت ضرر کردن، ضرر از حجم دارایی اصلی شما کسر می گردد و در صورت سود کردن، تمام سود برای شما خواهد بود اما مقدار اندکی نیز به عنوان کارمزد از شما کسر می گردد.
برای شروع معامله باید مقداری تتر از کیف پول اسپات خود به بخش فیوچرز حساب خود منتقل کنید. بدین منظور از بخش Wallet در بالای صفحه اصلی حساب خود وارد قسمت Futures شوید. آنگاه در پایین صفحه و در تب Assets می توانید با انتخاب گزینه Transfer مقابل تتر، هر مقدار که مایل هستید از حساب اسپات خود به فیوچرز منتقل نمایید.
برای رفتن به صفحه ترید نیز از بالای صفحه و تب Derivatives گزینه ی USD-M Futures را انتخاب کنید تا به صفحه ی ترید فیوچرز منتقل شوید.
همانطور که ملاحظه می کنید، در سمت چپ صفحه باید جفت ارز مورد نظر خود را انتخاب کرده و نمودار آن نیز به نمایش در خواهد آمد. در وسط نیز دفتر سفارشات و معاملات اخیر انجام شده نمایش داده شده است.
در سمت راست صفحه تنظیمات معامله قرار دارد که شما باید در این قسمت کارهای خود را انجام دهید.
مطابق شکل فوق، در قسمت بالایی باید مقدار اهرمی که می خواهید استفاده کنید و نوع اهرم خود را بین کراس و ایزوله انتخاب کنید. در قسمت پایین تر نیز مواردی که در ترید اسپات نیز وجود داشت، قرار دارد مانند سفارش لیمیت و مارکت و استاپ-لیمیت. بعد از پر کردن این قسمت ها نیز در قسمت پایین تر و با فعال کردن گزینه TP/SL می توانید برای معامله ی خود حد ضرر و تارگت نیز تعیین کنید. در نهایت در انتها نیز سمت پوزیشن خود را انتخاب کنید تا سفارش شما انجام شده و یا در دفتر سفارشات قرار گیرد. در پایین صفحه و زیر نمودار نیز پوزیشن های شما نشان داده خواهد شد.
نکته مهم: برای جلوگیری از لیکویید شدن، حتما برای معاملات فیوچرز خود حد ضرر تعریف کنید. چرا که در برخی موارد مارکت حرکات قیمتی سریعی را انجام می دهد که اگر بر خلاف جهت پوزیشن شما باشد، امکان دارد قبل از اینکه خودتان بخواهید معامله را ببندید، مارکت خیلی سریع به قیمت لیکویید شما برسد.
تبدیل دارایی در صرافی بایننس
اگر می خواهید درگیر سفارش گذاری در این صرافی نشوید و فقط قصد دارید یک ارز دیجیتال را به دیگری تبدیل کنید، این صرافی چنین امکانی را برای برخی از ارزهای دیجیتال فراهم آورده است. در این فرآیند کاربر ارز دیجیتالی را که در اختیار دارد را انتخاب کرده و درخواست می دهد آن را به ارز دیجیتال دیگری تبدیل کنند.
برای این کار کافی است از منوی «Trade» به بخش «Convert» بروید. در این صفحه کافی است تا در قسمت اول ارزی که در اختیار دارید را وارد کنید و در قسمت دوم ارزی که می خواهید دریافت کنید، سپس مقدار مورد نظر خود را وارد کرده و گزینه Preview Conversion را انتخاب کنید تا مقدار دریافتی برای شما نشان داده شود. در اینجا سیستم به طور خودکار میزان دارایی مورد مبادله را به شما می گوید. در صورت تایید روی گزینه Convert کلیک کنید تا فرآیند تبدیل انجام شود.
جمع بندی
در این مقاله به طور مفصل با نحوه کار با صرافی بایننس آشنا شدیم. صرافی بایننس یک صرافی متمرکز است که از نظر حجم و ارزش معاملات، در رتبه ی اول صرافی های جهان قرار دارد. مواردی که در این مقاله توضیح داده شد، برای ترید، واریز و برداشت ارزهای دیجیتال در صرافی بایننس کافی می باشد. البته موارد و امکانات دیگری نیز در بخش ترید صرافی وجود دارد که خود بعد از کمی کار کردن در محیط صرافی با آنها آشنا خواهید شد.
همینطور غیر از ترید، پلتفرم بایننس امکانات دیگری از جمله استیک کردن و IEO و موارد دیگر نیز دارد که در صورت علاقه می توانید خود در مورد آنها تحقیقات لازم را انجام دهید.
مورد آخر اینکه برای کار با صرافی بایننس، این پلتفرم دارای یک اپلیکیشن تلفن همراه نیز می باشد که از امکانات توضیح داده شده در این مقاله مانند واریز و برداشت ارزهای دیجیتال و معاملات اسپات و فیوچرز پشتیبانی می کند.