1. صفحه اصلی
  2. مقالات ارز دیجیتال
  3. آموزش ارز دیجیتال
  4. پندل فاینانس (Pendle Finance)
پندل فاینانس (Pendle Finance)
پندل فاینانس (Pendle Finance)

در دنیای ارز دیجیتال استراتژی و راهکارهای بسیار زیادی وجود دارد که معمولا معامله گران در معاملات خود از آن بهره می برند تا عملکرد خود را بهبود بخشند. پندل فاینانس نیز یکی از مناسب ترین راهکارهای بازار ارز دیجیتال شناخته می شود که نقش بسیار مفیدی را برای کاربران ایفا می کند. با پیشرفت تکنولوژی و محبوبیت بازارهای مالی، مسیرهای سرمایه گذاری ارز دیجیتال به روش های نوینی ارتقا یافته است و کاربران همواره با روش های جدید سروکار دارند. البته بهتر است بدانید که بخشی از این امکانات را می توان به پندل فاینانس ربط داد؛ شاید تاکنون برای شما نیز این سوال پیش آمده که این پلتفرم چگونه کار می کند و چه فوایدی برای معامله گر دارد. ما در این مقاله به بررسی پندل فاینس می پردازیم و اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار می دهیم پس با ما همراه باشید.

آشنایی با پندل فاینانس

آشنایی با پندل فاینانس

پندل فاینانس را می توان به عنوان یک سیستم مخصوص دنیای ارز دیجیتال معرفی کرد که در این بازارها افراد بسیار زیادی از آن استفاده می کنند. از مهم ترین ویژگی های پندل فاینانس می توان به این موضوع اشاره کرد که کاربران می توانند با استفاده از آن با دارایی های دیجیتالی شان سود قابل توجهی به دست آورند. این سیستم از تکنولوژی بلاک چین بهره می برد؛ در حقیقت پندل به افراد این اجازه را می دهد تا امکان معامله و در راستای آن درآمدزایی داشته باشند. اگر شما نیز از پندل فاینانس استفاده کنید او به شما این امکان را می دهد که دارایی هایتان را بفروشید یا دارایی هایتان را به عنوان قرض به دیگران بدهید تا از این طریق دیگر کاربران امکان معامله داشته و در ازای آن مبلغ سودی را به طور منظم به شما بپردازند. این ویژگی در پندل فاینانس موجب شده است که در میان کاربران بسیار محبوب شناخته شود.

بررسی نحوه کارکرد پندل فاینانس

 PT (Pendle Token) و YT (Yield Token) توکن هایی هستند که پندل فاینانس با استفاده از آنها فعالیت می کند. این دو توکن همواره به عنوان دو ابزار اصلی پندل فاینانس شناخته می شوند و پندل به وسیله این دو ابزار امکان معامله و درآمدزایی از ارزهای دیجیتال را فراهم می کند.

PT ها در پندل وثیقه دارایی ها را نشان می دهد، هنگامی که یک کاربر تصمیم می گیرد که ارز دیجیتال خود را قرض دهد تا بدین وسیله سود کسب کند؛ ابتدا باید PT های خود را به پندل وارد و به عوض YT دریافت ‌کند. PT ها تا زمانی که دارایی ‌ها قرض داده می ‌شوند نیز نگهداری می ‌شوند و نمایانگر حق مالکیت وثیقه دارایی مورد نظر هستند.

همچنین باید بدانید که YT ها نیز درآمد تولید شده از وثیقه دارایی ها را نشان می دهد، هنگامی که یک دارایی دیجیتال قرض داده می شود و از آن درآمد تولید می شود، این درآمد به صورت YT به کاربران توزیع می ‌گردد. YTها نمایانگر درآمد هستند و کاربران می ‌توانند از این توکن‌ ها به عنوان واحدهایی برای دریافت درآمد و تجمیع آنها بهره‌ برداری کنند؛ به این ترتیب، پندل فاینانس به کاربران این امکان را می‌ دهد تا دارایی ‌های دیجیتالی ‌شان را مدیریت کرده و از آنها به شکل متفاوتی به جز ترید مستقیم نیز کسب درآمد کنند.

آموزش کار با پلتفرم پندل

کار با پلتفرم پندل فاینانس

در این بخش از مقاله قصد داریم به آموزش پلتفرم پندل فاینانس بپردازیم؛ ابتدا بهتر است با نحوه کار نسخه ساده شروع کنیم سپس به آموزش نسخه پرو نیز می پردازیم:

بخش های مختلف داشبورد ساده

داشبور پنل قسمتی است که شما می توانید با استفاده از وضعیت جامع پرتفولیوی خود را بررسی کنید، در قسمت زیر می توانید موارد قابل رصد در داشبورد را مشاهده کنید:

  • اولین مورد دارایی های تخفیف دار است که می توانید در قسمت داشبورد مشاهده کنید.
  • دومین مورد وضعیت تامین نقدینگی است که در قسمت داشبورد قابل مشاهده است.
  • همچنین برداشت پاداش های تامین نقدینگی سومین مورد در سمت داشبورد است که می توانید به بررسی آن بپردازید.
  • چهارمین مورد شامل خروج از پوزیشن ها است.
  • و آخرین مورد PT در تاریخ سر رسید است.

برداشت پاداش

ابتدا شما باید مانند تصویر زیر وارد صفحه داشبور شوید و بر روی گزینه “Claim Yield and Rewards” کلیک کنید.

برداشت پاداش

از Show Balance above برای فیلتر کردن میزان موجودی استفاده کنید، پاداشی که می ‌خواهید دریافت کنید را انتخاب کنید، مبلغ گس و کارمزد را چک کرده و روی Claim کلیک کنید.

خرید دارایی با تخفیف در پلتفرم پندل

خرید دارایی با تخفیف در پلتفرم پندل

در این پلتفرم کاربران می توانند از امکان خرید با قیمت کمتر از بازار برخوردار شوند، برای این منظور وارد صفحه Discounts شوید.

قیمت کمتر از بازار

در این بخش شما باید دارایی مدنظر و زمان تاریخ سر رسید آن را انتخاب کنید.

دارایی مدنظر و زمان تاریخ سر رسید

مبلغ تراکنش خود را در این قسمت وارد کنید.

مبلغ تراکنش در پندل فاینانس

شما می توانید میزان اسلیپیج را با کلیک چرخنده کنترل کنید.

میزان اسلیپیج در پندل فاینانس

در این بخش جزئیات تراکنش خود را چک کنید.

جزئیات تراکنش

و در انتها تراکنش مورد نظر را تایید کنید و دارایی را خریداری کنید.

تائید تراکنش

آموزش تامین نقدینگی در پندل

آموزش تامین نقدینگی در پندل فاینانس

به صفحه استخرها وارد شوید، بر روی دارایی های انتخاب شده کلیک کنید و در انتها تاریخ سر رسید مد نظر را انتخاب کنید.

سپس میزان نقدینگی که قصد دارید فراهم کنید را انتخاب نمایید.

میزان نقدینگی

شما می توانید با کلیک کردن بر روی گزینه چرخ دنده میزان اسلیپیج را تعیین کنید؛ همچنین برای تقویت APY می ‌توانید vePENDLE های خود را استیک کنید، سپس جزئیات توکن‌ های نقدینگی را چک و تراکنش را تایید کنید.

آموزش استفاده از نسخه پرو پلتفرم پندل فاینانس

آموزش استفاده از نسخه پرو پلتفرم پندل فاینانس

در این بخش قصد داریم به بررسی نحوه مینت توکن اصلی و بازده سواپ دارایی بپردازیم:

منیت PT و YT

  • برای این منظور شما باید وارد صفحه Markets شوید و در این بخش دارایی های مدنظر و تاریخ سر رسید را انتخاب نمایید.
  • دومین قدم این است که دارایی واریزی را انتخاب کنید.
  • در سومین قدم شما باید مبلغ تراکنش را وارد کنید.
  • در آخرین قدم تراکنش را تایید کرده و منتظر مینت شدن PT و YT بمانید.

سواپ

سواپ

برای این که بتوانید به ترید PT،  PTو توکن های مولد بازده را ترید کنید، به صفحه Markets بروید و دارایی ها و تاریخ سر رسید را انتخاب کنید، پس از انجام این مراحل Swap را باز کنید.

  • در اولین گام دارایی Input و دارایی Output را انتخاب کنید.
  • دومین گام این است که مبلغ تراکنش را وارد کنید.
  • میزان اسلیپیج را وارد کنید را در سومین گام انجام دهید.
  • در آخرین مرحله تراکنش را تایید کرده و Swap را بزنید.

تائید تراکنش و swap در پندل فاینانس

SY Unwrapper

این قابلیت را می‌ توانید از منوی اپلیکیشن پندل پیدا کنید، در این بخش می‌ توانید توکن ‌های SY را به دارایی‌ های مولد بازده و برعکس تبدیل کنید. SY مخفف Standardized Yield (بازده استاندارد شده) است که یک استاندارد توکن EIP-5115 است. این استاندارد توسط تیم پندل ساخته شده است و امکان رپ کردن هر نوع توکن مولد بازده و تبدیل آن به استاندارد قابل‌ تعامل با پلتفرم را فراهم می ‌کند. شما به ‌صورت مستقیم با توکن‌ های SY سروکار ندارید اما با استفاده از این سیستم می‌ توانید توکن‌ های SY را به دارایی‌ های مولد بازده و برعکس تبدیل کنید.

قفل کردن PENDLE

در این قسمت شما می توانید ارز پندل را برای دریافت vePENDLE قفل کنید، همچنین شما می توانید مدت زمان قفل کردن را افزایش دهید، برای این منظور به صفحه Lock وارد شوید.

مبلغی که قصد دارید قفل کنید را در کادر مربوطه وارد کنید.

سپس مدت زمان قفل کردن مبلغ را انتخاب کنید.

مقدار vePENDLE دریافتی و APY را کنترل کنید.

تراکنش را تایید کنید.

برای کسب اطلاعاتی در مورد شرایط ثبت نام در دوره سطح صفر ارزهای دیجیتال و پرایس اکشن، بر روی لینک کلیک کنید.

برداشت پاداش از استیکینگ پندل فاینانس 

برداشت پاداش از استیکینگ پندل فاینانس

برداشت پاداش از این پلتفرم موجب شده است که در میان کاربران بسیار محبوب شود. شما در این قسمت می‌ توانید سود حاصل از قفل کردن پندل را برداشت کنید، ابتدا وارد داشبورد شوید، میزان پاداش‌ های قابل برداشت را چک کنید و روی Claim Rewards کلیک کنید؛ سپس تراکنش را تایید کنید.

دریافت پاداش حاصل از رای‌ دهی

دریافت پاداش حاصل از رای‌ دهی

اگر در رای‌ دهی برای استخرها مشارکت کنید، پاداش بیشتری به ‌صورت Pendle دریافت می ‌کنید، برای این منظور به صفحه Vote بروید.

روی ‘Add Pool’ کلیک کرده و استخری که می‌ خواهید به آن رای بدهید را انتخاب کنید.

Add Pool

مقدار vePENDLE لازم برای رای‌ دهی را وارد کنید، تراکنش را تایید کرده و رای بدهید.

vePENDLE

تقویت توکن تامین نقدینگی

تقویت توکن تامین نقدینگی

از صفحه داشبورد باید وارد صفحه Boost شوید، برای تقویت پاداش‌ استخرهای غیراتریومی باید vePENDLE اتریومی خود را همگام ‌سازی کنید؛ بنابراین روی Sync بزنید.

سپس گزینه ‘Boost’ را برای همه پوزیشن‌ های تامین نقدینگی فعال کنید، این کار را برای سایر شبکه‌ ها هم انجام دهید.

انواع روش های فاینانس

انواع روش های فاینانس

در جهانی که در آن زندگی می کنیم دارایی ها از جایگاه بسیار ویژه ای برخوردارند؛ این دارایی ها برای تحقق اهداف مالی افراد مورد استفاده قرار می گیرند. همین امر سبب شده است که روش های مختلفی برای انجام مدیریت و ایجاد درآمد مطرح شود. همانطور که می دانید امروزه روش های بسیار زیادی برای مدیریت و ایجاد درآمد وجود دارد. ما در ادامه قصد دارین به معرفی انواع روش های فاینانس بپردازیم:

سرمایه گذاری در بازار سهام

بازارهای سهام امروزه یکی از محبوب ترین بازارهای مالی است که افراد بسیار زیادی در آن فعالیت می کنند. افرادی زیادی از سراسر دنیا قصد دارند به سرمایه گذاری در بازار سهام بپردازند، برای این منظور افراد و شرکت ها پول خود را در خرید و فروش سهام شرکت ها و بورس سرمایه گذاری می کنند. این افراد با امید این که این سرمایه در طول زمان ارزش افزوده داشته باشد و بازدهی به آنها دهد به بازار سهام وارد می شوند.

معاملات ملکی

به خرید و فروش املاک مسکونی و تجاری معاملات ملکی می گویند. افراد ممکن است به منظور دریافت درآمد، ملک را اجاره‌ داده و یا به منظور فروش املاک با ارزش بیشتر سرمایه ‌گذاری خود را انجام دهند.

حسابداری و مدیریت مالی شخصی

افراد می ‌توانند با مدیریت مالی صحیح و استفاده از ابزارهای حسابداری، بودجه ‌ریزی و سرمایه‌ گذاری‌ های کوچکتر، سرمایه خود را بهبود بخشند و بدین ترتیب، درآمد و دارایی‌ های خود را افزایش دهند.

بانکداری و مدیریت سرمایه

بهره‌ گیری از خدمات بانکی و مالی به منظور مدیریت پول به نام بانکداری و مدیریت سرمایه معروف است و شامل حساب ‌های بانکی، سرمایه ‌گذاری در محصولات مختلف، وام‌ دهی و مدیریت سرمایه در صنایع مختلف می ‌شود.

فاینانس اختراعی و دارایی های دیجیتال

رشد فناوری های گوناگون در بلاک چین موجب شد تا امکان معامله و مدیریت دارایی های دیجیتال همچون توکن های رمزارز و دارایی های دیجیتال به وجود آید. این امر به کاربران امکان سرمایه گذاری و کسب درآمد در بازارهای دیجیتال را می دهد.

شما باید همواره به اصول مالی همانند تنظیم بودجه، مدیریت ریسک و برنامه ریزی مالی توجه بسیار زیادی داشته باشد تا با استفاده از بهترین نتایج ممکن را به دست آورید.

مفهوم قرارداد فاینانس چیست؟

پندل فاینانس چیست؟

قرارداد فاینانس در واقع یک نوع توافقنامه مالی است که مانند دیگر توافقنامه ها میان دو یا چند فرد برای تامین مالی پروژه خاصی منعقد می شود. قراردادهایی همچون قراردادی که ذکر کردیم معمولا برای ساخت و ساز، توسعه پروژه، خرید ماشین ‌آلات و تجهیزات، گسترش تجارت یا هر نیاز مالی دیگری منعقد می ‌شود. هر چند که مقصود اصلی ما استفاده از این قرارداد در دنیای ارز دیجیتال است و ما در این قسمت قرارداد فاینانس را مورد بررسی قرار می دهیم.

قرارداد پندل فاینانس شرایطی همچون، نرخ سود، تاریخ های پرداخت و دیگر شروط مرتبط با تامین مالی را شامل می شود. همچنین باید بدانید که این قراردادها ممکن است توسط نهادهایی همچون بانک ها، موسسات مالی و با سایر اشخاص حقوقی یا حقیقی منعقد شود. این قرارداد ممکن است با ضمانت‌ های اجرایی مانند وثیقه‌ ها یا تعهدات مالی همراه باشد تا به تضمین پرداخت وام و احترام به شرایط قرارداد کمک کند.

هدف اصلی از قرارداد فاینانس، تأمین منابع مالی برای انجام یک پروژه یا فعالیت اقتصادی خاص و ایجاد شرایط مالی معقول برای طرفین قرارداد است و قرارداد فاینانس بر این اهداف متمرکز است.

تسهیلات پندل فاینانس چیست؟

به وام ها یا منابع مالی که از طریق وام دهندگان به افراد یا شرکت ها برای تامین نیازهای مالی داده می شود تسهیلات فاینانس گفته می شود. نیازهای مالی افراد ممکن است شامل خرید مسکن، تجهیزات، تأسیس کسب‌ و کار، تحصیل، پرداخت بدهی‌ ها، انجام معامله یا هر مورد دیگری باشد. همچنین باید بدانید که تسهیلات ذکر شده معمولا با شرایط خاص همچون نرخ سود، مدت زمان بازپراخت و شیوه بازپرداخت تعریف شده ارائه می شود.

تسهیلات بلندمدت فاینانس به چه شکل است؟

تسهیلات بلندمدت فاینانس به تأمین منابع مالی برای پروژه‌ها و اهدافی با مدت زمان بلند مالی اشاره دارد و اهداف بلندمدت را شامل می شود. این نوع تسهیلات معمولاً برای پروژه ‌های بزرگ مانند ساخت و ساز، توسعه صنعتی، تحصیلات عالی یا خرید تجهیزات وسیع استفاده می‌ شود و در راستای به اتمام رساندن این پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد. تفاوت اصلی تسهیلات بلندمدت با تسهیلات کوتاه مدت این است که مدت زمان بازپرداخت آنها معمولاً بلندتر است و می ‌تواند چند سال یا حتی چند دهه‌ باشد. برخلاف تسهیلات کوتاه مدت که زمان کمی را برای بازپرداخت در اختیار افراد قرار می دهد.

تسهیلات بلندمدت پندل فاینانس معمولاً با نرخ سود ثابت یا متغیر ارائه می ‌شوند و می ‌توانند به عنوان یک منبع مطمئن برای تأمین منابع مالی برای پروژه‌ های طولانی مدت عمل کنند.

آشنایی با توکن های پلتفرم پندل

آشنایی با توکن های پلتفرم پندل فاینانس

PENDLE نماد توکن بومی پلتفرم پندل فایننس است که معمولا با این نماد شناخته می شود که یک توکن ERC-20 بر روی شبکه اتریوم است. هولدرهای توکن PENDLE می ‌توانند در حاکمیت این پلتفرم شرکت کنند که برای اینکار باید پندل را استیک (قفل) نموده و vePENDLE را دریافت نمایند. هر چه مدت زمان بیشتری پندل خود را قفل کنید، توکن حاکمیتی بیشتری می ‌گیرید، در این راستا vePENDLE بیشتر مساوی است با قدرت رای ‌دهی بیشتر.

نسخه های گوناکون پلتفرم پندل فایننس

اگر تعداد نسخه های پلتفرم پندل برای شما نیز سوال شده است بهتر است بدانید که پلتفرم پندل دارای دو نسخه ساده و پرو است. این دو نسخه به صورت یکسان از قراردادهای هوشمند و توکن های مشابه بهره می برند. سازندگان این پلتفرم پیش بینی کرده اند که ممکن است ترافیک نسخه ساده بسیار زیاد باشد و کاربران در استفاده از آن با مشکل مواجه شوند از همین رو تجربه کاربری راحت تر و ساده تری نیز برای آن طراحی کرده اند؛ این در حالی است که شما در نسخه پرو این پلتفرم به تمام قابلیت های پندل دسترسی دارید و می‌ توانید با خرید و فروش PT و YT برای خود کسب سود کنید.

بررسی وضعیت امنیت در پلتفرم Pendle

ما در بررسی میزان امنیت پلتفرم پندل فاینانس با ادعای تیم پشتیبان آن مواجه شده ایم. این تیم همواره به پایدار بودن امنیت آن تاکید بسیار زیادی دارند؛ با وجود این نکات بهتر است شما تعدادی از نکات مهم را از سوی خود در نظر بگیرید:

همواره احتیاط را سر لوحه خود قرار دهید و کیف پولی که تمام سرمایه خود را در آن قراد داده اید را به اپلیکیشن خاص متصل نکنید.

 سعی کنید لینک های ناشناخته را نادیده بگیرید و از لمس آنها خودداری کنید.

سعی کنید در معرض حمله هموگلیف قرار نگیرید. برای این منظور هنگام ورود به پلتفرم، حتما حروف و آدرس ارسال کننده پیام را بررسی کنید. حمله هموگلیف یک نوع حمله سایبری است که افرادی با عنوان هکر یا مهاجمان تلاش می کنند با تقلید اطلاعات واحدهای معتبر و قابل اعتماد، اطلاعات مخربی را به شکلی دروغین و متقلبانه به افراد مورد هدف تزریق کنند و سرقت اطلاعات حساس و متعلقات مالی کاربران را انجام دهند.

در این باره بیشتر بخوانید