reef یک پلتفرم دیفای ایجاد شده روی شبکه پولکادات است که با هدف های مختلفی پا به دنیای ارزهای دیجیتال گذاشته. هدف این موسسه مالی غیرمتمرکز ایجاد قابلیت تجارت بین زنجیره ای (بین بلاک چین های مختلف) است. کار روی این پروژه از نیمه دوم سال 2020 آغاز شد. توسعه دهندگان این پروژه بر این باورند که فرآیند تجارت، قرض دهی در حال حاضر پراکنده و نامنظم است و تجربه ناراحت کننده ای برای مشارکت کنندگان و کاربران به همراه دارد. ما در این مقاله به آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال reef می پردازیم.
ارز دیجیتال REEF نقدینگی را جمع میکند و اتوماسیون را فراهم میکند. همچنین پروژه این ارز، در تلاش است تا نقص های پلتفرم های تجارتی فعلی را برطرف کند. صرافیهای متمرکز در خطر نفوذ هکر ها و از دست دادن امنیت خود هستند و رقبای غیر متمرکز آنها نیز معمولا کمبود نقدینگی دارند و از سوی دیگر کارکردن با آنها معمولا دشوار و پیچیده است. این موارد اهمیت ارز دیجیتال reef را دو چندان می کند.
انواع کیف پول های ارز دیجیتال REEF
برای خرید و نگهداری ارز دیجیتال REEF می توانید از ولت های مختلفی استفاده کنید، به طور کلی کیف پول های ارزهای دیجیتال به 3 نوع دسته بندی می شوند:
- کیف پول های آنلاین (تحت وب)
- کیف پول های نرم افزاری
- کیف پول های سخت افزاری
کیف پول های آنلاین توسط سایت خود صرافی ها ارائه می شوند و از امنیت بسیار کمی برخوردار هستند، پس بهتر است که فقط برای Change کردن از آن ها استفاده کنید. و بعد از اینکه معامله خود را انجام دادید، ارزهای خود را به کیف پول های نرم افزاری یا کیف پول های سخت افزاری منتقل کنید.
کیف پول های نرم افزاری: این کیف پول ها از امنیت نسبتا بهتری برخوردار هستند و قابل دانلود از شبکه اینترنت و اپلیکشین ها هستند. در هنگام دانلود و نصب این کیف پول ها به این موارد توجه کنید که 1. کیف پول مورد نظر شما حتما ارز دیجیتال شما را پشتیبانی کند 2. این ولت بر روی سیستم عامل مورد نظرشما قابل نصب و استفاده باشد.
انواع روش های خرید و فروش ارز دیجیتال REEF
برای خرید و فروش ارز دیجیتال REEF می توانید از چند روش اقدام کنید.
- خرید و فروش ارز دیجیتال REEF از افراد و یا سایت های واسطه
- خرید فروش ارز دیجیتال REEF از طریق صرافی های معتبر
خرید و فروش ارز دیجیتال REEF از طریق صرافی های معتبر
روش دیگر خرید فروش ارز دیجیتال این است که درخواست خرید و فروش خود را در صرافی های مختلف ثبت کنید. ما در این مقاله قصد داریم تا مرحله به مرحله روش های خرید و فروش ارز دیجیتال REEF را به شما آموزش بدهیم.
آموزش سایت بایننس به زبان ساده
چگونه ارز دیجیتال REEF را از صرافی بایننس بخریم؟
با توجه به تحریمات کشور ایران شما نمی توانید مستقیما با استفاده ازحساب های بانکی و ارزهای فیات ( مثل دلار و ریال و...)، ارزهای دیجیتال را خریداری کنید. برای اینکار ابتدا باید در یک صرافی ایرانی مقداری توکن خریداری کنید ( مثلا تتر) و سپس بعد از آن توکن را به سایت بایننس واریز کنید، بعد از انجام این مراحل می توانید وارد معامله شده و ارز مورد نظر خودتان را خریداری کنید.
مرحله اول:
وارد سایت www.binance.com بشوید. همانطور که در عکس پایین مشاهده میکنید صفحه اصلی سایت بایننس دارای بخش های مختلفی است که در ادامه آن ها را توضیح می دهیم.
- خدمات سایت: در این قسمت گزینه های مربوط به خدمات مختلف سایت را مشاهده می کنید.
- ثبت نام اگر تا کنون در سایت ثبت نام نکرده اید باید در این قسمت گزینه ی Register Now را بزنید و مراحل را انجام دهید.
- نوار قیمت: در این قسمت قیمت به روز ارزهای دیجیتال مختلف را مشاهده می کنید.
- تابلو اعلانات: در این قسمت اطلاعات و اخبار روز را مشاهده می کنید.
- لیست قیمت ها بر اساس بازدید: در این گزینه قیمت ارزهای دیجیتال پر بازدید صرافی را مشاهده می کنید.
مرحله دوم:
بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، وارد پنل کاربری خودتان شوید. با انتخاب گزینه ی Trade از لیست خدمات می توانید یکی از روش های ترید (معامله) را انتخاب کنید. گزینه ی Classic برای افرادی است که مبتدی هستند و معاملات ساده تری انجام می دهند و گزینه ی Advanced برای افرادی که حرفه ای ترهستند مناسب تر است.
مرحله سوم:
در این مرحله وارد چارت نمودار تحلیل می شوید:
- فهرست انتخاب: در این گزینه جفت ارز مورد نظرتان (که قصد خرید آن را دارید) را search یا جست و جو می کنید.
- نمودار قیمت: در این قسمت روند حرکت قیمت بازار ارز REEF را مشاهده می کنید.
- لیست سفارشات بازار: سفارش های قیمت های افراد مختلف که می خواهند ارز دیجیتال خود را در آن قیمت بخرند یا بفروشند.
- لیست معاملاتی: در این قسمت تمامی معاملات انجام شده ی خودتان را می توانید بینید.
- دارایی ارز دیجیتال: در این قسمت کیف پول خودتان را مشاهده می کنید که چه مقدار ارز دیجیتال دارید.
- قسمت ورود سفارش: برای انجام معاملات خود در این قسمت سفارشات خرید خود را ثبت می کنید.
با توجه به تصویر بالا، برای انجام معاملات ( در قسمت 1 روی شکل، سمت چپ، روی علامت فلش کوچک کنار ارز دیجیتال BNB /USDT کلیک کنید تا گزینه ها برایتان باز شود و سپس در قسمت Search بنویسید REEF ). مثلا اگر قصد دارید که تتر(USDT) بدهید و در ازای آن ارز دیجیتال REEF بخرید باید گزینه ی(REEF /USDT) را انتخاب کنید. سپس در قسمت 6 تصویر بالا، سفارش خود را میتوانید ثبت کنید که در ادامه در مورد آن ها توضیح خواهیم داد.
مرحله چهارم:
در قسمت 6 تصویر، در سمت راست نمودار، 3 گزینه به نام های limit و market و Stop-limit را مشاهده می کنید که هرکدام ویژگی های خاص خود را دارند.
گزینه Limit برای زمانی است که شما می خواهید سفارش گذاری انجام دهید ( سفارش گذاری به این معنا که مثلا زمانی که ارز دیجیتال REEF به این مقدار رسید به این تعداد برایم بخر).
برای انجام معاملات سفارش گذاری شده در قسمت BUY، گزینه ی limit را انتخاب می کنید و سپس در کادر Price قیمتی را که می خواهید در آن قیمت خریدتان را انجام دهید را وارد می کنید. در کادر Amount مقدار ارز دیجیتالی که می خواهید بخرید را بنویسید، مثلا 0.1 REEF. همینطور می توانید دایره ی سفید رنگ زیر گزینه ی Amount را بکشید و درصد ارزی را که می خواهید معامله کنید را وارد کنید، مثلا 70% ).
مرحله پنجم:
اما گزینه ی Market برای زمانی است که شما می خواهید در همین زمان و با قیمت فعلی خرید خودتان را انجام دهید. گزینه ی BUY را انتخاب می کنید و سپس گزینه MARKET را می زنید.
در قسمت price مقدار ارز لحظه ای بصورت اتوماتیک وارد می شود و در قسمت total ما مقدار ارزی را که می خواهیم خریداری کنیم را وارد می کنیم و سپس دکمه ی BUY REEF را می زنیم.
فروش ارز دیجیتال REEF از طریق سایت بایننس
گام اول:
وارد سایت Binance.com بشوید و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، وارد پنل کاربری خودتان بشوید.
گام دوم:
با کلیک بر روی گزینه ی trade (سمت چپ بالای صفحه) لیستی از انواع معاملات را می بینید که می توانید با توجه به نحوه معاملاتتان یکی را انتخاب کنید. (Classic: معاملات افراد مبتدی و Advanced: معاملات افراد حرفه ای تر)
گام سوم:
در این مرحله وارد چارت نمودار تحلیل می شوید:
- فهرست انتخاب: در این گزینه جفت ارز مورد نظرتان (که قصد فروش آن را دارید) را search یا جست و جو می کنید.
- نمودار قیمت: در این قسمت روند حرکت قیمت بازار ارز دیجیتال REEF را مشاهده می کنید.
- لیست سفارشات بازار: سفارش های قیمت های افراد مختلف که می خواهند ارز دیجیتال خود را در آن قیمت بخرند یا بفروشند.
- لیست معاملاتی: در این قسمت تمامی معاملات انجام شده ی خودتان را می توانید بینید.
- دارایی ارز دیجیتال: در این قسمت کیف پول خودتان را مشاهده می کنید که چه مقدار ارز دیجیتال دارید.
- قسمت ورود سفارش: برای انجام معاملات خود در این قسمت سفارشات فروش خود را ثبت می کنید.
- با توجه به تصویر بالا، برای انجام معاملات ( در قسمت 1 روی شکل، سمت چپ، روی علامت فلش کوچک کنار ارز دیجیتال BTC/USDT کلیک کنید تا گزینه ها برایتان باز شود و سپس در قسمت Search بنویسید REEF). مثلا اگر قصد دارید که REEF بفروشید و در ازای آن ارز دیجیتال تتر بخرید باید گزینه ی(REEF /USDT) را انتخاب کنید.
- سپس در قسمت 6 تصویر بالا، سفارش خود را میتوانید ثبت کنید که در ادامه در مورد آن ها توضیح خواهیم داد.
گام چهارم:
در قسمت 6 تصویر، در سمت راست نمودار، 3 گزینه به نام های limit و market و Stop-limit را مشاهده می کنید که هرکدام ویژگی های خاص خود را دارند.
گزینه Limit برای زمانی است که شما می خواهید سفارش گذاری انجام دهید ( سفارش گذاری به این معنا که مثلا زمانی که ارز دیجیتال REEF به این مقدار رسید به این تعداد برایم بفروش).گزینه ی Market برای زمانی است که شما می خواهید در همین زمان و با قیمت فعلی فروش خودتان را انجام دهید. برای انجام معاملات سفارش گذاری شده در قسمت Sell، گزینه ی limit را انتخاب می کنید و سپس در کادر Price قیمتی را که می خواهید در آن قیمت فروشتان را انجام دهید را وارد می کنید.
در کادر Amount مقدار ارز دیجیتالی که می خواهید بفروشید را بنویسید، مثلا 0.1 REEF. همینطور می توانید دایره ی سفید رنگ زیر گزینه ی Amount را بکشید و درصد ارزی را که می خواهید معامله کنید را وارد کنید، مثلا 70% ).
گام پنجم:
اما همانطور که گفته شد گزینه ی Market برای زمانی است که شما می خواهید در همین زمان و با قیمت فعلی فروش خودتان را انجام دهید. گزینه ی Sell را انتخاب می کنید و سپس گزینه MARKET را می زنید.
در قسمت price مقدار ارز لحظه ای بصورت اتوماتیک وارد می شود و در قسمت total ما مقدار ارزی را که می خواهیم بفروشیم را وارد می کنیم و سپس دکمه ی Sell REEF می زنیم.