برای بررسی و تحلیل ارز دیجیتال اتریوم (ETH) تا پایان این مقاله همراه ما باشید. شاید نام بیت کوین سایه سنگینی بر سر اتریوم باشد، اما با این وجود، یکی از شناخته شده ترین ارز های دیجیتال اتریوم می باشد. اتریوم یکی از باثبات ترین ارز های دیجیتال در اجرای پروژه های خود می باشد اما با این وجود انتقاداتی به آن وارد است که در ادامه به آن می پردازیم.
تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال اتریوم
اتریوم که سقوط بزرگی را در سال گذشته تجربه کرده بود، امسال به لطف اخبار بسیار مثبت و استقبال عمومی از ارز های دیجیتال مجددا رشد بزرگی را تجربه کرد. در شرایط کنونی به نظر می رسد از لحاظ تکنیکالی محدوده 1600 دلار حمایت مهمی برای اتریوم باشد و پس از آن می توان هدف 2000 دلار را در دسترس دانست.
تحلیل بنیادی ارز دیجیتال اتریوم
اتریوم توسط ویتالیک بوترین 17 ساله برای اولین بار در سال 2013 منتشر شد. اتریوم با هدف ایجاد سیستم های مالی غیرمتمرکز به وجود آمد و اکنون مورد استفاده در پروژه های بزرگی در این زمینه است. اما با توجه به هزینه بالای تراکنش هایی که بر پایه اتریوم هستند، بسیاری از سازندگان اپلیکیشن ها نمی توانند ساختار خود را بر پایه اتریوم ایجاد کنند. اتریوم نیز از مشکل موجود آگاه بوده و رسما اعلام کرده است که برنامه هایی برای کاهش هزینه تراکنش ها دارد.
تحلیل روانشناسی ارز دیجیتال اتریوم
با توجه به حواشی موجود به دلیل هزینه بالای تراکنش های ERC-20 فشار فروش اندکی افزایش یافته است. اما اتریوم ثابت کرده است که برای کنار زدن هر مانعی آمادگی کامل داشته و می تواند از جو منفی موجود نیز به سادگی عبور کند. با اندکی اصلاح زمانی و با ورود پول بالا می توان مجددا رشد شارپی را در روند قیمت اتریوم مشاهده کرد.
اهداف پیدایش
همانطور که در بخش قبلی گفته شد، اتریوم در نظر دارد امکان ساخت برنامه و انتشار آن ها را به صورت غیرمتمرکز فراهم کند. به کمک این فناوری دیگر نیازی به شرکت های واسط برای کنترل آن ها وجود ندارد. به عنوان مثال شبکه های پیام رسان را در نظر بگیرید. احتمالا این شبکه ها بهترین مثالی باشند که بتوان استفاده کرد. هنگامی که شما از پیام رسانی مانند واتس اپ استفاده می کنید، پیام شما ممکن است توسط شرکت متمرکزی به نام واتس اپ کنترل شود. حال پیام رسانی که بر بستر اتریوم ایجاد شود، دیگر توسط یک شرکت مشخص کنترل نخواهد شد. پیام شما ناشناس مانده تا به مقصد خود برسد و توسط او خوانده شود. این یک امتیاز بزرگ است! اتریوم در ساختار بلاکچینی که به کار برده است شباهت فراوانی به بیت کوین دارد. اتریوم یک مزیت دیگر نیز دارد و آن ذخیره آخرین وضعیت قراردادهای هوشمند است. با وجود آن که بیشتر افراد با دید سرمایه گذاری اتر خریداری می کنند، هدف و انگیزه اصلی آن فعالیت شبکه است.
کاربرد ها
حدس اهداف اتریوم با گفته های گذشته کار سختی نیست. هدف اصلی توانایی ساخت برنامه بر پایه اتریوم به شکل غیرمتمرکز است. همچنین به کمک اتریوم می توان قرارداد های هوشمند را نیز اجرا کرد. احتمالا قرارداد هوشمند چندان ملموس نباشد. برای تنظیم یک قرارداد، همواره نیازمند یک واسطه وجود خواهد داشت که قابل اعتماد باشد و توانایی تنظیم قرارداد را داشته باشد. اجرای قرارداد هوشمند توسط اتریوم این امکان را می دهد که بدون نیاز به چنین واسط هایی قرار داد تنظیم کنید. همچنین از اتریوم می توان در خدمات بانکی و مالی و همچنین امور بیمه ای استفاده کرد. اما با تمام این کاربرد ها و مزیت های اتریوم شمار بسیاری از سرمایه گذاران صرفا اتریوم را دارایی با ارزشی برای نگه داری می دانند و با دید یک سرمایه گذار آن را خریداری می کنند.
عوامل تاثیر گذار بر روند قیمتی
در میان انبوهی از ارز های دیجیتال، بسیاری از شرکت های بزرگ و پروژه ها ترجیح می دهند که اتریوم را انتخاب کنند. جالب آن که در میان 50 شرکت سرمایه گذار در زمینه بلاکچین انتخاب 32 مورد از آن ها پلتفرم اتریوم است. به عنوان مثال، بانک جی پی مورگان از فناوری بلاکچین اتریوم بهره می گیرد. یکی دیگر از شرکت های بزرگی که از پلتفرم اتریوم برای سرویس های مبتنی بر وب خود بهره می برد، شرکت آمازون است.
جمع بندی
اتریوم به عنوان دومین ارز دیجیتال برتر بر اساس ارزش بازار نشان داده است برنامه های بسیاری برای آینده خود دارد. از همین رو سرمایه گذاران بزرگ بدون توجه به اصلاحات کوتاه مدت، اتریوم را با هدف نگهداری بلند مدت خریداری می کنند. اتریوم بال پرواز به سوی اهداف بزرگ تر را در اختیار دارد و به سختی می توان ارزش بالای آن را نادیده گرفت.